Nu voor een pre-order prijs

Bye bye clichés

In zes maanden weet jij hoe je keer op keer een originele tekst zonder clichés schrijft bij je foto’s en video’s op Instagram. 

Zodat je meer interactie, profielbezoeken en website klikken krijgt van je klanten.

Hey Fotograaf, wij kennen elkaar al

Je bent of was namelijk klant. Daarom ga ik je een speciaal aanbod doen. Maar eerst: ga ervoor zitten. Want ik ga je vertellen hoe dit programma de perfecte vervolgstap is voor jou.

Tijdens onze samenwerking of tijdens het volgen van de academie ben je al aan de slag gegaan met je teksten. Je weet al waar je over wilt schrijven. Je hebt kernwaarden, een missie en een doelgroep.

Alleen is het nog steeds een hele grote uitdaging om telkens weer originele ideeën te bedenken. Het blijft een uitdaging om vernieuwend te zijn en je merkt dat je in herhaling valt.

Bye bye clichés gaat samen met jou die volgende stap zetten: nieuwe inspiratie, creatieve invalshoeken en sterkere opbouw van je teksten.

Zodat jij het terug gaat zien in leads, website klikken, profielbezoeken en interactie.

Bye bye clichés is de plek waar je leert hoe je met ieder woord je lezer dichterbij trekt. Zodat je lezer uiteindelijk klant wordt.

Benieuwd hoe? Lees snel verder.

Word jij een beeldmaker die weet hoe ze woorden inzet?

Haar woorden en beelden zorgen voor een unieke etalage waardoor haar klant niet anders kan dan naar binnen gaan in de winkel.

 • Je hebt wel een idee waar je over wilt schrijven, maar je valt in herhaling. Je bent op zoek naar nieuwe invalshoeken en inspiratie.
 • Je wilt meer verdieping en leren hoe je originele en sterke teksten kunt schrijven.
 • Je hebt al kernwaarden, aardig scherp wat je missie is en ook wel een idee wie je doelgroep is.
 • Posten op Instagram kost je nog steeds veel tijd doordat je teksten moet bedenken. Je vervalt snel in clichés.
 • Terwijl je weet dat Instagram voor jou wel een manier is om klanten te krijgen.

Bye bye clichés

Is de plek waar je leert hoe je met je woorden je lezer kunt raken en verleiden tot investeren in jouw aanbod.

Ik ga je vertellen wat je kunt verwachten, maar eerst neem ik je mee in het ontstaan van dit programma.

Vanaf de zijlijn kijk ik toe. Soms met grote ogen. Soms met jeukende handen. Meestal met een hoofd vol inspiratie.

Sinds 2020 volg ik honderden fotografen op Instagram. Jou waarschijnlijk ook. En eerder gingen we samen al aan de slag.

Ik zie je worstelen, soms schreeuwen, soms trots als een pauw. Maar meestal… 

Zie ik jou niet. Nog niet.

Ik zie alleen de foto’s die je maakt. Ik lees teksten, maar ik zie zoveel potentie naar beter.

Je bent wel zichtbaar, maar ik zie dat er nog zoveel meer manieren zijn om je woorden te gaan gebruiken. Om je bedrijf tot leven te brengen in je beelden en teksten.

Je foto’s spreken. Je woorden nog niet (genoeg).

Ik sta aan de zijlijn. Maar naast mij staat iemand die nog veel belangrijker is voor jou:

Je klant.

Je woorden bereiken je klant nog niet. Daardoor scrollen ze verder. Het is nodig dat je leert om meer de aandacht te pakken en vast te houden. 

Je weet hoe belangrijk je woorden zijn als het gaat om het aantrekken van de juiste klant.

Je bent op zoek naar een manier om jouw verhaal krachtiger over te brengen in teksten op een manier die je klant naar binnen haalt in de winkel.

Bye bye clichés

Het is mijn manier om niet langer aan de zijlijn toe te kijken, maar om met je in het veld te staan. Je teksten beter te maken.

Bye bye clichés is een samenvoeging van puzzelstukjes die jij nodig hebt om van je woorden, verhalen te maken die tot jouw doelgroep spreken.

De basis is een online leeromgeving met 10 modules. Daarnaast ben je lid van een WhatsApp community om samen met andere hey fotografen je teksten te verbeteren.

Iedere twee weken geef ik in een video feedback op drie teksten uit de community.

Ook kun je iedere twee weken een schrijfsessie van 60 minuten in je agenda zetten: jouw stok achter de deur om teksten te schrijven. Deze schrijfsessie sluiten we af met een mini Q&A van 15 minuten, waarin ik enkele vragen uit de community live beantwoord.

Jouw collega's over Hey Fotograaf

“Ik haal uit onze samenwerking meer inzichten dan ik van te voren gedacht had. Door met de teksten aan de slag te gaan, heb ik een veel concreter beeld bij waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. Welke richting ik op wil sturen. Het is zoveel meer dan goede teksten schrijven!”

“Ik worstelde met hoe ik teksten moest schrijven voor zowel op Instagram als mijn website en ik wist niet hoe ik mijn doelgroep aanspreek + en hoe ik vanuit mijzelf online zichtbaar kan zijn. Na onze samenwerking heb ik meer interactie op Instagram en weet beter hoe ik mijn teksten voor mijn posts moet schrijven. Daarbij durf ik nu mijn gezicht te laten zien op Instagram.

Ik vond het super fijn om samen te werken en mijn eigen groei te zien. Ik vind jouw persoonlijkheid en energie zo fijn en je bent echt een geweldig persoon met zoveel ideeën en creativiteit. Dat werkt heerlijk aanstekelijk. Dank je wel dat je mij gebracht hebt tot waar ik nu sta en ik weet zeker dat dit pas het begin is en dat ik alleen nog maar meer kan gaan groeien.”

Hey Fotograaf Academie Recensie Bianca van der Aalst Fotografie

Fotografie bij Marloes

“Jij bent echt een queen in het schrijven van teksten.

Je weet woorden te geven aan dingen op een manier die mij zelf niet lukt.”

“Ik ging met je werken omdat ik mijn presets en cursus al lange tijd wilde gaan lanceren maar vastliep met het schrijven van de teksten.

Tijdens onze samenwerking verkocht ik de presets tijdens de lancering meer dan 150 keer! En de cursus ruim 40 keer

100% dat dit me op dat moment zonder de hulp van Claudia never nooit was gelukt!”

 

IMG_5560

De resultaten die jij kunt verwachten:

 • Teksten die helemaal aansluiten bij wie jij bent.
 • Meer interactie op je berichten, zonder dat je veel reels moet maken of de hele dag in stories zichtbaar moet zijn.
 • Meer profielbezoeken en website klikken vanuit je Instagram berichten.
 • Je onderscheidt je van andere fotografen.
 • Naast je foto’s, zijn ook je teksten professioneel. Hierdoor kun je hogere prijzen vragen.
 • Je weet hoe je jouw gevoel en gedachten om moet zetten in woorden.
 • Heel veel inspiratie voor je eigen teksten.
 • Sneller betere teksten schrijven.

Bye bye clichés

Nog een keer de inhoud van Bye bye clichés:

 1. Je krijgt zes maanden lang toegang tot de online omgeving, de community, feedback op teksten en schrijfsessies.
 2. De online omgeving bestaat uit 10 modules. Ik raad je aan om iedere twee weken een module te volgen. Je houdt dus totaal nog 4 weken over om eventueel in te halen.
 3. Bye bye clichés is een nieuw programma. Daarom is er nu eenmalig een vast startmoment op 30 september 2024. Je doet nu dus een pre-order, maar krijgt daardoor een aanbod met de laagste prijs.
 4. Daarna kun je ieder moment instappen en direct beginnen.
 5. Iedere twee weken ‘dript’ er een module binnen in je mailbox. Als je met de lancering instapt, kun je dus nog niet meteen alles bekijken.
De afspraken zijn altijd op maandag, woensdag of vrijdag.

Tijdelijke bonus:
Hey Zomer Schrijfsessie

Camera of Cocktail in je hand?

Tijdens jouw hoogseizoen of vakantie wil je niet bezig zijn met welke teksten je nú weer onder je foto’s gaat zetten.

In deze schrijfsessie krijg je 12 kant en klare zomerse schrijfopdrachten waarmee je consistent zichtbaar bent op Instagram om connectie te blijven maken met je doelgroep.

Blijf zichtbaar in de zomerperiode wanneer verlovingen, familievakanties en leuke dates maken dat mensen fotoshoots willen boeken

Meer info: klik hier.

Eerder deden we het al samen.

Dit is de uitnodiging om opnieuw te gaan groeien. Nieuwe woorden (letterlijk), nieuwe kansen en…

Een nieuwe JIJ die online zichtbaar is in sterke teksten.

Bye bye clichés is voor jou bedoeld als…

Bye bye clichés is niet voor jou als...

Wie ben ik en waarom ben ik de juiste persoon om jou hiermee te helpen?

Hey Fotograaf! Mijn naam is Claudia Klokkenburg-Verloop.

Ik help fotografen van cliché teksten naar teksten + een marketingstrategie waarmee je wél tot je doelgroep spreekt en shoots verkoopt.

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn lieve man in een jaren ’30 woning in Dordrecht. In maart 2023 ben ik mama geworden van een tweeling!

Wat mij anders maakt dan een andere marketing of Instagram coach of tekstschrijver? Ik ben zelf sinds 2017 fotograaf en heb een prachtig bedrijf waar mijn creatieve visie helemaal tot uiting komt. Mijn volgers en klanten weten precies wat ze van me kunnen verwachten en weten me te vinden voor mijn aanbod. Omdat ik zelf fotograaf ben, kan ik jou veel beter helpen. Ik ken iedere term, iedere struggle en we hebben hierin veel overeenkomsten.

Daarnaast ben ik afgestuurd als schrijvende journalist. Ik heb stage gelopen bij Flow Magazine en Visie magazine en tijdens mijn studie heb ik alles geleerd over hoe je teksten schrijft. Tekstschrijven, marketing en fotografie zijn mijn drie grootste talenten als ondernemer.

Veelgestelde vragen

Bye bye clichés is bedoeld voor fotografen die al mooie foto’s maken. Je hebt al meerdere opdrachtgevers gehad en je wilt graag groeien met je bedrijf. Alleen zijn je teksten nu saai en nietszeggend. Je merkt dat je weinig interactie hebt. Dat is waar je mee aan de slag wilt gaan.

Je krijgt 1 jaar toegang tot de online leeromgeving.

Nee, je kunt wel sparren met andere deelnemers via de WhatsApp community. Ook doe ik een live mini Q&A na iedere schrijfsessie (2x per maand)

Als je iedere schrijfsessie zou meepakken: 2 uur per maand. Daarnaast volg je op eigen tijd de video’s in de online omgeving. Hiermee ben je gemiddeld 1 tot 3 uur per 2 weken mee bezig.

In de WhatsApp community wordt bij iedere module een topic geopend. Daar kun je al je vragen over die module stellen. Daarnaast kun je tijdens de mini Q&A na de schrijfsessies je vragen stellen.

Je foto's zijn je mooiste etalage.

Nu je teksten nog.

Foto’s en teksten vormen samen een etalage die jouw ideale klant de winkel in krijgt.

Zeg bye bye tegen clichés en ga in je teksten staan voor de waarde van je bedrijf.