Hey Fotograaf traject

In drie maanden van cliché teksten naar teksten die net zo goed zijn als je foto’s + een marketing strategie waarmee je wél je ideale klant aantrekt en shoots verkoopt.

Hoeveel tijd ga jij nog verspillen aan het schrijven van cliché teksten die je niets opleveren?

Je bent er klaar mee dat je geen inspiratie voor teksten hebt. Het voelt alsof je precies hetzelfde schrijft als 800 andere fotografen.

Sterker nog: je foto’s zijn he-le-maal de BOM. Maar die teksten… Ze maken het geheel niet beter.

En dit alles… kost je ook nog eens veel te veel tijd zonder dat je het idee hebt dat het ook maar iets oplevert.

 

Hey_Fotograaf_instagram_coach

Wat jij wilt? Betere teksten in minder tijd en meer resultaten in klanten, naamsbekendheid en omzet.

  • Ze willen

Dit traject is 1 in z'n soort. Dit is wat je kan verwachten:

Je gaat aan de slag met een groep, omdat ik geloof dat je heel veel van een collega kunt leren. Ik wil ook dat je gaat wennen aan het kiezen van je eigen pad, ongeacht wat de ander doet. Dit kun je meteen oefenen.

We starten met een 1-op-1 kick-off. Omdat we een strategie en focus gaan bepalen waar JIJ aan gaat werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een nieuw aanbod lanceren en daar teksten voor schrijven, meer zelfvertrouwen voelen over je content, een nieuwe doelgroep aanspreken, onderwerpen voor content bedenken. Kortom je startpunt naar groei die jij voor je ziet en die bij jou past.

De A en B is dus per deelnemer verschillend. De overlapping is dat jullie allemaal af willen van cliché teksten en meer strategie willen, zodat je leert je doelgroep aan te spreken.

Je bent onderdeel van een groep fotografen (maximaal 8) en hebben we eens in de twee weken een Q&A via Zoom. Dat is dus om de week. De andere week krijg je in je mailbox een video waarin ik feedback geef op de teksten van de groep, dus ook jouw teksten.

Je krijgt WhatsApp support in een groepsWhatsApp, maar je kunt tijdens dit traject ook een 1 op 1 Zoom gesprek met mij aanvragen tijdens het ‘spreekuurtje’. In een half uur tackelen we je grootste vragen of worstelingen en kan je zelfstandig weer verder.

Je krijgt ook toegang tot de Hey Fotograaf Academie, mijn online leeromgeving.

Het hele pakket dus. Ben je al enthousiast?

Ja? Ik ook! Maar met alleen enthousiasme kom je er niet.

Want stiekem weet ik allang dat je enthousiast bent. Dit aanbod is namelijk ontstaan door heel goed te luisteren naar de behoefte van de fotograaf: jouw behoefte dus.

Daarom vind je ook geen soortgelijk traject in de markt. Je kunt investeren in een business coach, maar die business coach is geen fotograaf en kan zich dus niet 100% inleven.

Of je boekt een fotograaf met veel kennis over camera’s en Lightroom als coach, maar deze fotograaf is niet afgestudeerd als journalist, waardoor je ook niet echt geholpen bent met het schrijven van teksten. 

Of je hebt een coach gevonden die je coacht naar een betere mindset of ‘hogere energie’. Maar dan zit je nog steeds opgescheept met cliché teksten en heb je nog steeds geen strategie.

Ik bied je het beste van allemaal: ik ben zelf fotograaf, afgestudeerd als journalist en vooral heel goed in Instagram marketing. En het is onvermijdelijk dat je groeit in je mindset. Maar dat doen we zonder zweverige termen.

Ik wil je hands-on helpen om de eindeloze sleur van weinig inspiratie, weinig zelfvertrouwen en weinig klanten te doorbreken.

De resultaten van je collega's

Hey Fotograaf Academie recensie Anneloes Bosscher

Ik communiceerde eigenlijk niks naar klanten. Ik vertelde alleen iets over mijzelf, maar had niet echt een eigen aanbod, want ik deed gewoon alles wat op mijn pad kwam. Hier kwamen dus ook allerlei soorten klanten op af. In het begin vond ik alles leuk want toen was het nog nieuw, maar hoe meer shoots ik deed hoe meer ik ging merken wat ik teweeg wilde brengen met mijn foto’s. En hoe meer het ook ging wringen dat ik dit nu niet bewust deed.

Nu heb ik klanten die specifiek bij mij komen vanwege mijn misse en datgene wat ik bij iemand teweeg wil brengen. Ik krijg feedback terug van klanten dat dit lukt! Eigenlijk staat nu de hele fundering van mijn bedrijf: Een heldere missie en visie, een prijsverhoging van meer dan het dubbele dan wat ik eerst vroeg en een heel nieuw en eigen aanbod.

Ik heb meer zelfvertrouwen, weer energie door het fotograferen en ideale klanten die ook nog eens meer er voor over hebben om bij mij foto’s te laten maken.
 

Ik worstelde met hoe ik teksten moest schrijven voor zowel op Instagram als mijn website en ik wist niet hoe ik mijn doelgroep aanspreek + en hoe ik vanuit mijzelf online zichtbaar kan zijn. Ik had ook geen idee wat ik nou precies wilde vastleggen en waar mijn focus op lag. Ik heb nu m’n website helemaal omgegooid met mijn nieuwe missie en visie en ik heb veel meer interactie op Instagram en weet beter hoe ik mijn teksten voor mijn posts moet schrijven. Daarbij durf ik nu mijn gezicht te laten zien op Instagram.

Ik vond het super fijn om hieraan mee te kunnen doen en mijn eigen groei te zien. Ik vind jouw persoonlijkheid en energie zo fijn en je bent echt een geweldig persoon met zoveel ideeën en creativiteit. Dat werkt heerlijk aanstekelijk. Dank je wel dat je mij gebracht hebt tot waar ik nu sta en ik weet zeker dat dit pas het begin is en dat ik alleen nog maar meer kan gaan groeien.

Hey Fotograaf Academie Recensie Bianca van der Aalst Fotografie
Recensie Hey Fotograaf Romy

Romy Brummelkamp

Ik heb eindelijk inzicht in wat ik wil dat de klant van mij weet. Wat zijn mijn belangrijke punten en hoe communiceer ik die op de juiste manier zodat de klant over mij weet wat ik wil dat de klant weet. Dat ik de klant niet hoef te overtuigen als hij of zij contact met mij opneemt, omdat die klant dan al weet waar ik voor sta en wie ik ben. En als een klant dan contact met mij opneemt dan zit dat stukje in ieder geval goed.

Ik wist niet welke tekst ik plaats bij een foto, wanneer en hoe vaak ik een bericht plaats en hoe ik posts, verhalen en reels afwissel. Nu weet ik goed hoe ik Instagram moet inzetten om mijn doelgroep te bereiken.

Ik heb mezelf leren kennen als ondernemer. Ik heb nu duidelijk voor ogen waar ik voor sta en dat gevoel is fantastisch! Ik ga hierdoor veel zelfverzekerder aan de slag en weet voor wie en welke content ik moet schrijven op Instagram. Ik heb volgeboekte minishoots, meer zelfvertrouwen en vraag ik tarieven waar ik achter sta.

Recensie Marina Smits

Nog een keer de inhoud van dit traject:

  1. Dit traject duurt 3 maanden.
  2. 1 op 1 kick-off sessie van 1 uur
  3. Om de week is er een Q&A met de groep via Zoom
  4. Om de week krijg je feedback op teksten van de deelnemers in je mailbox (maximaal 3 teksten per keer, jouw tekst komt sowieso 1x aan de beurt).
  5. WhatsAppgroep voor support
  6. 1-op-1 tijdens het ‘spreekuur’ (30 minuten)
  7. Toegang tot de Academie
De afspraken zijn altijd op maandag, woensdag of vrijdag.

Met dit traject krijg je toegang tot:

– De Hey Fotograaf Academie t.w.v. €997

– De Hey Fotograaf Live inclusief fotoshoot en videoshoot t.w.v. €897

– De groeps Q&A’s t.w.v. €900

– 1-op-1’s met Claudia t.w.v. €1000

– WhatsAppgroep support t.w.v. €500

– Feedback op teksten t.w.v. €400

Met een totale waarde van meer dan €4500

 

hey-fotograaf-academie

De investering:

De investering voor het groepstraject is 800 euro per maand.

Ben jij er klaar voor om samen teksten en een marketingstrategie te maken waarmee je je doelgroep aanspreekt en shoots verkoopt?

Dan gaan we in gesprek en deel ik met hoe we samen jouw doelen kunnen behalen. Plan hieronder je gesprek. De volgende ronde start maandag 18 maart.

Dit traject is voor jou bedoeld als…

Dit traject is niet voor jou bedoeld als…

Wie ben ik en waarom ben ik de juiste persoon om jou hiermee te helpen?

Hey Fotograaf! Mijn naam is Claudia Klokkenburg-Verloop.

Ik help vrouwelijke fotografen van cliché teksten naar teksten + een marketingstrategie waarmee je wél tot je doelgroep spreekt en shoots verkoopt.

Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn lieve man in een jaren ’30 woning in Dordrecht. In maart 2023 ben ik mama geworden van een tweeling!

Wat mij anders maakt dan een andere marketing of Instagram coach of tekstschrijver? Ik ben zelf sinds 2017 fotograaf en heb een prachtig bedrijf waar mijn creatieve visie helemaal tot uiting komt. Mijn volgers en klanten weten precies wat ze van me kunnen verwachten en weten me te vinden voor mijn aanbod. Omdat ik zelf fotograaf ben, kan ik jou veel beter helpen. Ik ken iedere term, iedere struggle en we hebben hierin veel overeenkomsten.

Daarnaast ben ik afgestuurd als schrijvende journalist. Ik heb stage gelopen bij Flow Magazine en Visie magazine en tijdens mijn studie heb ik alles geleerd over hoe je teksten schrijft. Tekstschrijven, marketing en fotografie zijn mijn drie grootste talenten als ondernemer.

Veelgestelde vragen

De academie is voor fotografen die op dit moment een drempel voelen bij het zichtbaar zijn op Instagram, omdat ze niet weten hoe ze hun creatieve visie tot uiting brengen in hun teksten en content. Hierin maakt het niet uit of je beginnend bent of niet: je wilt jezelf herkennen in jouw eigen content, je onderscheiden van andere fotografen en ideale klanten aantrekken doordat je ze aanspreekt in jouw content en teksten.

Je houdt minstens een jaar lang toegang tot de academie, of langer. Alle bijlagen, worksheets en checklists kun je zelf downloaden uit de online omgeving.

Mijn doel met de academie is om zoveel mogelijk fotografen de eerste stappen te laten zetten om hun creatieve visie te uiten in marketing en teksten. 1-op-1 begeleiding valt in een andere prijsklasse, omdat dit voor jou op maat gemaakt is en ik jou dus persoonlijk help en tijd investeer in jouw groei en doelen.

De mogelijkheden voor 1-op-1 begeleiding vind je hier.

Wel krijg je toegang tot een Facebook community waar je kunt sparren met gelijkgestemden.

De academie bestaat uit 8 modules -eventueel worden hier later nog extra modules aan toegevoegd- van ieder gemiddeld 6 lessen van 2 tot 18 minuten. Aan de hand van de video’s maak je opdrachten waar je gemiddeld een tot twee dagdelen totaal mee bezig bent. Totaal dus circa 1 tot 2 uur per week als je de modules verdeelt over 4 tot 6 maanden.

Ook maak je tijdens de academie meteen content. Het delen en schrijven hiervan kost gemiddeld 15 tot 30 minuten.

Je krijgt toegang tot een Facebook community waarin je kunt sparren met andere cursisten. Let op: vanwege mijn zwangerschapsverlof zal ik hier zelf niet actief zijn. Je krijgt dus geen 1 op 1 begeleiding bij de academie.

1-op-1 aan de slag met Claudia om in 2 maanden grote stappen te zetten.

In 1,5 uur concrete stappen maken die jou verder helpen richting je doelen.

Op zoek naar een cursus over Instagram Stories die je uitgebreid leert hoe je zelfverzekerd Instagram stories maakt om connectie te krijgen met jouw ideale klant? Koop hier de cursus!