Hey Fotograaf Academie

Je bent fotograaf en ziet allang de waarde in van Instagram marketing.

Je wilt zichtbaar zijn op een manier die bij jou past en daarmee jouw ideale klant net zo enthousiast maken over jouw bedrijf en aanbod als jij zelf bent.

Meer dan foto's delen. Meer dan af en toe een story posten...

Je wilt next level gaan met je content en daarmee de tofste klanten binnenhalen.

En je gaat het niet alleen doen. Je weet dat de Hey Fotograaf Academie de juiste stap is die jou helpt om dit waar te maken.

Hey_Fotograaf_instagram_coach
hey-fotograaf-academie

Ben jij er klaar voor om...

  • Vanuit zelfvertrouwen en rust zichtbaar te zijn? Je kunt onzekerheid over jouw content gedag zeggen.
  • Helemaal achter jouw aanbod te staan? Je weet hoe je je klant het beste helpt vanuit jouw missie en kunt dit met zelfvertrouwen verkopen via Instagram.
  • Buiten je comfortzone te gaan, jezelf te laten zien en 100% vanuit je passie en creativiteit klanten te helpen en content te maken?
  • Nieuwe volgers aan te trekken die meteen je ideale klant zijn?
  • Meer te delen dan alleen foto’s? Je wilt verbinden met je volgers, ze helpen en ze inspireren.
  • Razend enthousiaste klanten te krijgen die staan te springen om met JOU te werken? Ze weten 100% zeker dat ze jou kiezen door wat ze van jou zien op Instagram.

De inhoud in het kort:

- Een halfjaar lang feedback op jouw teksten

- WhatsApp groep met de deelnemers

- Twee 1-op-1 sessies met Claudia

- Leeromgeving met alles wat je nodig hebt voor next level content

- Iedere 2 weken een groepsessie

- Foto- en videocontent voor jouw Insta die we maken tijdens de livedag

- Meer ideale klanten

- Meer rust & zelfvertrouwen

Hoe jij je nu voelt bij Instagram marketing

Je opent op een maandagochtend Instagram en kijkt een story waarin een collega vertelt dat haar foto’s honderden likes en reacties heeft. En je denkt: “Shit, ik moet ook nog een foto plaatsen vandaag. Maar moet ik eigenlijk niet een reel plaatsen? En ik heb al een dag geen stories gemaakt.” En ondertussen heb je geen idee welke tekst je gaat neerzetten bij je foto.

Je voelt je meteen onrustig en onzeker. Want je weet dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn. Maar het voelt als moeten en je creativiteit en plezier zijn ver te zoeken.

Om het dan nog niet eens te hebben over de resultaten die je wenst, maar geen realiteit ziet worden… Je weet dat het anders kan, maar je weet niet hoe. Je vindt het moeilijk om met jouw teksten je doelgroep aan te spreken en klanten te krijgen. Je twijfelt er geen seconde aan dat je hiervoor bij Hey Fotograaf aan het juiste adres bent.

En misschien denk je wel: “Het gaat prima. Ik heb klanten en het loopt allemaal wel.” Maar voel je ergens dat je er meer uit wil halen en dat je meer wil doen dan foto’s maken. Je wil ook je verbinden met je doelgroep en een community van fans creëren op Instagram.

Hoe het voor jou kan zijn wanneer je de Hey Fotograaf Academie hebt gedaan.

Je stapt je week in met rust omdat je weet waarover je gaat posten. Je hebt al content klaarstaan, of je weet wanneer je het gaat maken. Je kan niet wachten om het allemaal te delen, omdat je zo enthousiast bent over jouw eigen content. Je teksten kloppen bij jou en je weet dat je met je teksten je doelgroep aanspreekt. Dagelijks heb je interactie met je doelgroep -en in het weekend natuurlijk pauze :)- en bent zichtbaar op Instagram op een manier die jouw volgers enthousiast maakt over jou, jouw bedrijf én jouw aanbod.

De likes en volgers zijn leuk. Maar je weet dat Instagram een middel is om je doel te behalen. En dat is om de leukste klanten het beste van jou te geven: mooie foto’s die hun herinneringen tastbaar maken. En je doet dit niet alleen voor klanten: je wordt er zelf ook super happy van en voelt je creativiteit en passie wanneer je werkt in en aan jouw onderneming. Jouw Instagram kanaal is niet alleen meer jouw portfolio: het is een manier om te verbinden met je doelgroep en je bouwt aan een community van fans van jouw bedrijf.

Hey_Fotograaf_instagram_coach

Hey Fotograaf Academie

Contentopdrachten & feedback op jouw teksten

Wanneer je de academie doet, ga je heel veel leren en groeien. Maar om dat te kunnen doen is er tijd nodig. Daarom duurt de academie een half jaar. Hierin krijg je bij iedere module meerdere actiepunten en contentopdrachten. Deze schrijfopdrachten zorgen ervoor dat je meteen je pagina vult met nieuwe content en dat je dus zelf niet de ideeën hoeft te bedenken. De teksten die je schrijft bekijk ik op twee vaste momenten in de week en daar geef ik feedback op, zodat je meteen groeit in je teksten en ze gaat optimaliseren.

Online leeromgeving

Leren op jouw tijd zonder vast te zitten aan vaste momenten. Zodat je hier het meest uit gaat halen en niet in 1x overspoeld wordt met informatie. De online omgeving bestaat uit zeven modules met ieder gemiddeld vijf lessen van een paar minuten, met opdrachten.

De onderwerpen:
1. Creativiteit als basis
2. Positioneer jezelf in de markt
3. Jij blij, je klant blij
4. Een aanbod dat bij jou past
5. Creatieve, authentieke content maken
6. Lanceren & verkopen
7. Een strategie die bij jou past

Live dag

Dit wordt geen standaard live dag, nee: we gaan content maken! Er komt een videograaf om sfeerbeelden van jou te filmen (circa 10 minuten per persoon) die jij kunt gebruiken in reels en stories. En samen met je collega’s kun je elkaar helpen door met elkaar te brainstormen en te filmen.

Tijdens de live dag maak ik ook wat portretten van jou (circa 5/7 minuten per persoon) die je kunt inzetten op jouw social media en website. En maak de foto’s op jouw eigen sd kaartje, zodat je ze zelf kunt bewerken (neem die dus mee!)

De dag staat in het teken van creatieve content én heel veel lekkers natuurlijk 🙂

2x per maand Q&A met de groep

Twee keer per maand is er een Q&A met de groep via Zoom waarin je al je vragen kunt stellen. Ik kies er bewust voor om dit groepselement toe te voegen, omdat ik geloof dat je enorm van elkaar kunt leren. Ik coach je tijdens deze sessies in waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Daarnaast is het natuurlijk super leuk om in contact te zijn met gelijkgestemde fotografen.

Voor kleine vragen tussendoor mag je me altijd een DM sturen via Instagram.

Twee 1-op-1 sessies met Claudia

Ik heb tot nu toe van alle klanten die ik heb gehad, gehoord dat ze de vragen die ik stel eye-opening vinden. Daarom krijg je twee keer een 1-op-1 sessie met mij waarin ik je coach. Want groeien betekent buiten je comfort zone gaan en dat hoef je niet alleen te doen. Ik geef je in deze tijd ook mijn inzichten en tips over jouw bedrijf en content. Daarnaast, vinden klanten mijn creatieve input ook heel fijn. Dus je krijgt tijdens deze Zoom call van 45 minuten mijn creatieve brein er gratis bij.

Support in de WhatsApp groep

Samen met de andere deelnemers delen we hier wekelijks onze inzichten, worstelingen en overwinningen. Zodat we elkaar aanmoedigen, helpen en inspireren. En ik ben in de groep beschikbaar om vragen die je tussendoor hebt te beantwoorden. Ook deel ik regelmatig exclusieve inzichten uit mijn eigen ondernemersreis extra bovenop de informatie uit de leeromgeving. Jij groeit namelijk in die zes maanden ook mee met mij. Dus dingen die ik leer, deel ik met jou. Deze groep is een veilige plek om te delen. Dus ook als je een vervelende klant hebt of totaal inspiratieloos bent, mag je de hulptroepen inschakelen. We helpen elkaar.

Hoe jouw collega's het ervaren om te werken met mij:

Marloes (fotografie bij Marloes)

Ik zou iedereen het traject met Claudia aanbevelen want het is zo fijn om aan je bedrijf te werken, om te ontdekken waarom je begon, wat de drijfveer is, wat je belangrijk vindt en wat je uniek maakt. Het is ook zo fijn dat iemand meekijkt en je kan helpen als je vastloopt! Claudia geeft tips en weet alles zo goed te verwoorden en te onderbouwen! Je bent een topper en ik ga zeker gebruik maken van je vervolgaanbod!

Hey Fotograaf Recensie Marloes
Recensie Hey Fotograaf mentortraject Noëlle Averdijk fotografie noelle

Noëlle Averdijk

Wauw! Ik heb erg lang getwijfeld of ik een mentorsessie of wellicht een traject aan zou gaan met Claudia. De twijfel zat hem in de kosten, heb ik wel wat aan de coaching of is het een investering waarvan ik achteraf baal? Nou ik kan je zeggen het is het dubbel en dwars waard. Claudia stelt de juist vragen op het juiste moment. Ze geeft concrete tips en laat haar eigen werkwijze zien, maar ze zorgt er ook voor dat je zelf gaat nadenken en inzichten krijgt. Ze helpt om keuzes te maken betreft je eigen personal brand, je aanbod en vanuit welk standpunt je handelt. 

Ben je jezelf even kwijt, loop je tegen dingen aan die maar in je hoofd blijven rondspoken of heb je gewoon iemand nodig die je een spiegel voorhoudt, dan is Claudia de aangewezen persoon. Met haar enthousiasme denk je er geen moment meer aan om de handdoek in de ring te gooien maar vind je nieuwe energie om door te gaan. Lieve Claudia bedankt voor je hulp en mij zie je zeker een keer terug. 

Faye Wolfs

Nadat ik het kennismakingsgesprek met Claudia had gedaan, wist ik zeker dat ik voor haar wilde kiezen als mijn mentor. En ik kan daar alleen maar goede dingen over zeggen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Doordat dit traject helemaal op maat is gemaakt, paste het perfect bij mij. Vooral de eerste sessies waren echt mind blowing en eye opening voor mij. Ik heb mijn hele business omgegooid en zonder Claudia had ik die stap nooit durven zetten. Ze was mijn cheerleader aan de zijlijn en gaf me super concrete tips. Claudia is super toegankelijk en ze heeft me echt heel veel tips en tricks gegeven om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Claudia is niet gewoon een random coach, want ze is zelf ook fotograaf. Daardoor kan ze je echt heel concreet helpen. Ik zou dit traject aanraden aan zowel beginners als gevorderden. Zelf was ik geen beginnende fotograaf, maar ik heb nog steeds super veel bijgeleerd. En als je net begint, is het heel fijn om het vanaf de start goed aan te pakken. Kort samengevat: het is je energie, tijd en geld absoluut waard. Dank je wel Claudia!

Hey Fotograaf Recensie Faye Wolfs

Joenne Bokhorst (jij & ik fotografie)

Het meest waardevolle resultaat van het traject is dat ik weet waar ik voor sta en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Zowel in het fotograferen en mijn aanbod als de content op instagram. En ik heb PLEZIER in wat ik nu doe, het voelt niet meer als een verplichting.
Ik zou zeggen dat jij een topcoach bent, omdat je verstand van zaken hebt en heel goed met mij mee hebt gedacht. Je luistert heel goed naar de problemen waar ik tegen aan liep, pakte me bij m’n hand en paste het traject aan naar wat ik nodig had. Je bent een open en eerlijk persoon, die waar het nodig is een schop onder m’n kont gaf. Maar altijd met liefde . En altijd met het doel om mij verder te helpen.

Je bent een onwijs goede coach en een leuk, lief persoon. Ik had zo’n goede klik met je dat ik het jammer vind dat het traject afgelopen is. Je hebt me heel veel gegeven en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik weet zeker dat ook Hey fotograaf een daverend succes wordt, eigenlijk als is en hoop in de toekomst nog eens met je te kunnen sparren over mijn bedrijf! Lieve Claudia, heel erg bedankt voor alle waardevolle, gezellige sessies en voor al je lieve en motiverende woorden!

De investering

Die hoor je tijdens het gesprek.

De academie is voor jou bedoeld als…

De academie is niet voor jou bedoeld als…

De nieuwe ronde van de academie start in het najaar van 2022. Wil je als eerste informatie ontvangen en toegang krijgen tot een deelname? Meld je hieronder aan en ik houd je op de hoogte!

Wachtlijst Academie

Wil jij in oktober 2022 starten met de academie? Meld je aan voor het kennismakingsgesprek:

Veelgestelde vragen

Als jij al precies weet waar je voor staat en al exact je doelgroep voor ogen hebt, zal je in de tweede en derde module dingen al weten. Maar ik wil je uitdagen om er met een leergierige houding in te staan. Veel klanten die ik help, zeggen voordat ze met mij werken ook dat ze dit allemaal wel weten, maar komen toch tot nieuwe inzichten die ervoor zorgen dat hun zelfvertrouwen groeit, omdat puzzelstukjes op hun plek vallen.

Nee. De academie is bedoeld voor fotografen die al een bedrijf hebben en dus niet meer fotograferen als hobby, maar als ondernemer. Je bent ingeschreven bij de kvk, hebt al klanten en weet hoe je klanten moet helpen. Je hebt ook een eigen website, of bent bereid die tijdens de eerste maand van het traject te (laten) maken. Als je een beginnende fotograaf bent, raad ik je aan om te starten met mijn Into Insta Stories Course.

Vooraf ontvang je een offerte voor het traject die je ondertekent. Daarna kun je in 1x betalen, of ik termijnen. Tijdens ons kennismakingsgesprek kun je aangeven wat je fijn vindt.

Ik plan de live dag in januari of februari al in. Hij vindt waarschijnlijk plaats op een doordeweekse dag in april of mei, zodat de trouwfotografen die meedoen geen bruiloft hebben. Ik ga er dan vanuit dat je voldoende tijd hebt om vrij te plannen of oppas te regelen.

Ik neem deze op, dus die kun je altijd terugkijken.

De academie loopt van februari tot juli 2022. Je houdt daarna een jaar lang toegang tot de academie, dus tot en met juli 2023. Dit doe ik zodat je niet oneindig kunt uitstellen, maar nog wel dingen kunt terugkijken als dat nodig is. Alle bijlagen, worksheets en checklists kun je zelf downloaden uit de online omgeving.

Ik heb er bewust voor gekozen om jou de academie te laten volgen, óók in je hoogseizoen. Want hoe zorg je ervoor dat je ook in die tijd zichtbaar bent? Hoe behoud je de rust en het overzicht? Juist op die momenten is begeleiding heel fijn.

In de eerste maanden -als het nog jouw laagseizoen is- ligt de nadruk op leren. Er wordt dan iedere twee tot drie weken een module in de online omgeving gezet. Vanaf april wordt dit eens in de vier/vijf weken. Gemiddeld ben je hier per module ongeveer een 1,5 tot 2 uur mee bezig. In de online omgeving staan ook opdrachten om content te maken, om meteen toe te passen. Maar vooral: om je meteen te voorzien van ideeën voor content zodat je tijdens het volgen van de academie sowieso consistent zichtbaar bent op Instagram. Afhankelijk van hoe lang jij erover doet om content te maken, ben je daar dus nog wat tijd aan kwijt.

Wie ben ik?

Ik ben Claudia Verloop en ik geloof dat er voor iedere fotograaf een plekje is in de markt. Ik geloof namelijk dat JIJ authentiek bent, en dat niemand is zoals jij. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij geen moment meer twijfel of onzekerheid voelt over de content die je deelt op Instagram. Een paar leuke feitjes over mij: ik ben 24 jaar, dol op thee en lezen (en die combi) en ik laad op in de natuur. Ik stel graag moeilijke vragen en verlang naar kwetsbaarheid en oprechtheid in mezelf en in anderen. Ik ben allergisch voor onrecht en zou het liefst in één dag iedereen willen laten zien hoe mooi, waardevol en talentvol ze zijn. Dat kan helaas niet, dus ik ben klein begonnen met Hey Fotograaf. Ik wil jou helpen om 100% happy te zijn over wie je bent en wat je doet, bewust te worden van jouw authenticiteit en dit in te gaan zetten om op Instagram jouw ideale klant aan te gaan trekken op een manier die bij jou past.

Denk je: JA! dit is het! Laat het me weten, dan plannen we een intake in om kennis te maken en om te ontdekken of er een wederzijdse klik is tussen ons. Heb je een vraag? Stuur me een bericht door het aanvraagformulier in te vullen.

Wil jij zelfverzekerd Instagram stories maken om connectie te krijgen met jouw ideale klant? Koop hier de cursus!