Hey Fotograaf Mentorsessie

In anderhalf uur concrete stappen maken die jou verder gaan helpen naar jouw doelen.

Je bent een gepassioneerd fotograaf. Je houdt van fotograferen, maar je loopt vast.

Ervaar je dat…

  • Instagram je onrust geeft.
  • Het lastig is om op te vallen in de markt. Er zijn zoveel fotografen.
  • Je alleen maar onzekerder wordt door te delen op Instagram. Soms krijg je nauwelijks reacties op prachtige foto’s. Soms twijfel je zelfs of je foto’s wel mooi genoeg zijn.
  • Er zoveel op je afkomt rondom Instagram. Je wil focus.
Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_instagram_coach

Als je op deze vragen ja antwoordt, is de Hey Fotograaf Mentorsessie iets voor jou.

Na de sessie heb jij…

  • Concrete stappen die bijdragen aan jouw doelen waar je mee aan de slag kunt gaan.
  • Meer focus. Omdat het een 1-op-1 dienst is, is alles wat we bespreken meteen toepasbaar op jouw situatie.
  • Je passie voor fotografie weer voorop staan. Waar eerst onrust en onzekerheid een grote rol speelde, ben je weer terug bij jouw passie. Zodat je in kleine stapjes vanuit jouw passie zichtbaar kunt zijn.
  • Gedag gezegd tegen vergelijken met anderen. Het gaat helemaal niet meer om wat anderen doen, of het succes wat andere lijken te hebben. Je durft authentiek te zijn en je durft jouw authenticiteit in te zetten om de juiste mensen te helpen. Je ziet met in liefde om je heen mensen die ook hun eigen ding doen en authentiek durven te zijn.
Hey_Fotograaf_instagram_coach

Hoe gaat de mentorsessie in zijn werk?

Als jij ervaart dat je vastloopt, mag je aan de bel trekken. Dat doe je door onderstaand contactformulier in te vullen. In het contactformulier mag je vertellen waar je tegenaan loopt en waar je mijn hulp bij wil.

Aan de hand van jouw input hoor je van mij of met mentorsessie bij je past en maak ik een klein voorstel waar we tijdens de sessie mee aan de slag kunnen gaan.

Vervolgens plannen we de mentorsessie in. Vooraf neem ik jouw Instagram en website onder de loep en als ik verbeterpunten zie, schrijf ik deze op. Ik deel deze punten met je tijdens de sessie en ik schrijf ze op in een werkdocument. In dit werkdocument schrijf ik ook mee tijdens de mentorsessie, zodat je achteraf alles in een fijn overzicht op papier hebt staan.

De mentorsessie wordt opgenomen, zodat je deze later kunt terugkijken. Tijdens de sessie richten we ons op concrete stappen die jij kunt gaan zetten. Dat betekent dat je na de sessie ook enkele opdrachten krijgt waaraan je in je eigen tijd kunt werken.

Na de sessie heb je nog recht op één contactmoment via email of DM. In dit contactmoment kun je me bijvoorbeeld feedback vragen over de opdracht(en) die je hebt gedaan. Je mag tijdens dit contactmoment ook een vraag stellen over wat we hebben besproken.

De investering

Voor de Hey Fotograaf Mentorsessie investeer je €297 exclusief btw. Dit bedrag mag je ook in twee termijnen van €149 exclusief btw betalen. Als je in twee termijnen wil betalen, laat dit dan weten in het aanvraagformulier.

Dit zeggen mijn klanten over de mentorsessie:

Femke de Jong

Ik heb onze mentorsessie ook als heel prettig ervaren en je enthousiasme en inlevingsvermogen maakt dat het heel goed werkte en je zo snel de kern wist te benoemen en mij goede actiepunten hebt gegeven, die ook bij mij passen. Ik heb weer helemaal zin om mij bezig te houden met het stukje wat mij eerst zo lastig leek. Je bent een échte aanrader, je luistert goed en weet heel snel de kern te vangen en je geeft hele praktische opdrachten.
Je wist in een hele korte tijd heel veel uit te leggen en je hebt mij goed geholpen om mijn missie te verwoorden.

HeyFotograaf_recensie_femke
Recensie Hey Fotograaf mentortraject Noëlle Averdijk fotografie noelle

Noëlle Averdijk

Wauw! Ik heb erg lang getwijfeld of ik een mentorsessie of wellicht een traject aan zou gaan met Claudia. De twijfel zat hem in de kosten, heb ik wel wat aan de coaching of is het een investering waarvan ik achteraf baal? Nou ik kan je zeggen het is het dubbel en dwars waard. Claudia stelt de juist vragen op het juiste moment. Ze geeft concrete tips en laat haar eigen werkwijze zien, maar ze zorgt er ook voor dat je zelf gaat nadenken en inzichten krijgt. Ze helpt om keuzes te maken betreft je eigen personal brand, je aanbod en vanuit welk standpunt je handelt. 

Ben je jezelf even kwijt, loop je tegen dingen aan die maar in je hoofd blijven rondspoken of heb je gewoon iemand nodig die je een spiegel voorhoudt, dan is Claudia de aangewezen persoon. Met haar enthousiasme denk je er geen moment meer aan om de handdoek in de ring te gooien maar vind je nieuwe energie om door te gaan. Lieve Claudia bedankt voor je hulp en mij zie je zeker een keer terug. 

Karin van Hooijdonk Fotografie

Ik heb 2 mentorsessies met Claudia gehad. Tijdens de gesprekken voelde ik mij erg op mijn gemak en durfde ik alle vragen te stellen, hoe dom ze soms ook leken. Ze legt veel uit aan de hand van eigen ervaringen en is eerlijk in haar mening. Zo heb ik mijn bio op insta aangepakt, ben ik uitgedaagd om mijzelf meer te laten zien op instagram. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik haar nog een keer mocht mailen toen ik nog extra vragen had. 

Na de sessie ben ik mijzelf meer gaan laten zien in stories en igtv van instagram wat uiteindelijk tot meer volgers heeft geleid. 

Nu ben ik minder bang om tegen mijn volgers te praten en vind het nu zelfs leuk! 

Ik kan je zeker de mentorsessie bij Claudia aanbevelen!

Foto bij recensie 2 Karin

De sessie is voor jou bedoeld als…

De sessie is niet voor jou bedoeld als…

Hey_Fotograaf_instagram_coach

Dus ben jij er klaar voor om samen aan de slag te gaan?

Ik help je graag om vanuit rust en zelfvertrouwen zichtbaar te zijn op Instagram. De Hey Fotograaf is hierin een hele mooie eerste stap. In de 90 minuten ben ik voor jou een open boek en sta ik voor je klaar om je te helpen vanuit mijn kennis en ervaring als fotograaf.

Vul onderaan deze pagina het aanvraagformulier in als je er samen voor wil gaan!

Veelgestelde vragen

Nee, ik kan in een mentorsessie niet alle problemen voor je oplossen. Heb je grotere vraagstukken, dan past mijn mentortraject beter bij jou. Maar in 90 minuten kun je wel hele mooie stappen zetten. Ter voorbereiding van de sessie kijk ik dan ook met jou mee waar prioriteiten liggen en waar we dus als eerst mee aan de slag kunnen gaan. Ik zorg er wel voor dat er tijdens de sessie nog kort de tijd is voor kleine praktische vragen over bijvoorbeeld het maken van reels of stories. Dus je hebt 100% mijn aandacht en ik ben een open boek. Je mag me dus alles vragen, maar we kijken samen naar wat realistisch is om te behandelen in de mentorsessie.

Deze sessie is bedoeld voor kleinere vragen zoals: wat zet ik in mijn bio, hoe zorg ik ervoor dat mijn feed er mooi uitziet, hoe kan ik zelfverzekerder worden over zichtbaar zijn in stories? Hoe kan ik Instagram strategischer gaan gebruiken? Welk aanbod sluit bij mij aan? etc. Als je meerdere vragen hebt, mag je vertellen waar je tegenaan loopt. Ik denk dan met je mee over waar jouw prioriteiten liggen en hoe we zo goed mogelijk stappen voor jou kunnen zetten.

Vooraf ontvang je een offerte voor de mentorsessie die je ondertekent. Daarna ontvang je voor het plaatsvinden van de mentorsessie een factuur. Het is eventueel mogelijk om in twee termijnen te betalen. In dat geval krijg je een factuur voor en een factuur na de sessie.

Ik werk van maandag tot en met vrijdag overdag. De sessies vinden dus nooit in het weekend of in de avonden plaats.

Ben jij er klaar voor vanuit rust en zelfverzekerdheid zichtbaar te zijn op Instagram? Let's do this!

Liever een traject?
Bekijk hieronder het mentortraject van Hey Fotograaf.

1-op-1 aan de slag met Claudia om in 2 maanden grote stappen te zetten.