Hey Fotograaf Mentortraject

Vanaf 2022 krijgt het mentortraject een compleet nieuw jasje. Met extra groepscoaching, een live dag en veel meer. Weet je nu al dat jij het traject van Hey Fotograaf wil volgen? Stuur een mailtje naar claudia@heyfotograaf.nl

Wil jij nooit meer onzekerheid en twijfel voelen over de content die je deelt op Instagram?

Maar ervaar je dat…

 • Je verdwaalt in de mogelijkheden van Instagram. Waar moet je beginnen?
 • De markt verzadigd is. Er zijn zoveel fotografen op Instagram. Hoe val ik op?
 • Niemand zit te wachten op wat jij deelt?
 • Het geen zin heeft om door te gaan met ‘zomaar’ iets posten. Je wilt dat je weet wat het je oplevert als je tijd stopt in Instagram.
 • Je alleen maar onzekerder wordt door te delen op Instagram. Soms krijg je nauwelijks reacties op prachtige foto’s. Soms twijfel je zelfs of je foto’s wel mooi genoeg zijn.
 • Je vanuit passie fotografeert. Het lukt je alleen niet om (de juiste) klanten aan te trekken via Instagram.
Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_instagram_coach

Als je op al deze vragen ‘ja’ kunt zeggen, is het Your Authentic Strategy Traject van Hey Fotograaf iets voor jou.

Wil jij:

 • Vanuit zelfvertrouwen je content delen op Instagram, omdat je weet dat je je ideale klant aanspreekt?
 • Weten wat jouw authentieke krachten en eigenschappen zijn en hoe je deze kunt inzetten op Instagram om opdrachten en klanten te krijgen die helemaal bij jouw passen?
 • Ook tijdens het maken en delen van content op Instagram je passie voelen voor fotografie? Het voelt niet meer als een verplichting: het wordt een manier waarvan je weet dat het je ideale klanten op gaat leveren.
 • 100% achter jouw diensten en producten staan zodat vanuit zelfvertrouwen over je aanbod kunt vertellen.
 • Weten hoe je content bedenkt en consistent post met interactie en klanten als resultaat?
 • Altijd inspiratie hebben voor content?
Hey_Fotograaf_instagram_coach

Waarom je Instagram wil inzetten om jouw ideale klant te bereiken.

Instagram heeft miljoenen gebruikers en jouw ideale klant is daar ook te vinden. Instagram bouwt volledig voort op de mobiele revolutie. Het is een heel gebruiksvriendelijke app die jij kunt inzetten om jouw potentiële klant op een laagdrempelige manier te bereiken en te informeren. Instagram is hét platform voor video’s en fotos’, dus als fotograaf is dit jouw podium! Tijd om jezelf in de spotlight te zetten.

Wat is het Mentortraject?

Het traject is speciaal gemaakt voor fotografen die Instagram willen inzetten als marketingmiddel om online te groeien met hun bedrijf. Het traject bestaat uit mentorsessies waarin je leert hoe je een goede contentstrategie maakt, die gebouwd is op jouw authentieke bedrijf en jou als fotograaf. Het is mijn missie om jou te helpen om vanuit rust en zelfverzekerdheid zichtbaar te zijn op Instagram.

Je leert hoe je de kernwaarden en missie van jouw onderneming vertaalt op Instagram op een manier die ervoor gaat zorgen dat jouw ideale klant direct wordt aangetrokken. Het traject bestaat dus niet uit standaard Instagram tips om te groeien -al leer je daar wel over-, maar we gaan aan de slag met de basis van jouw bedrijf en wie jij bent en hoe je dit vertaalt naar Instagram content die jouw ideale klant fantastisch gaat vinden.

Je krijgt 1-op-1 begeleiding van Claudia. Iedere fotograaf is anders en heeft eigen manieren van werken en door middel van 1-op-1 krijg jij op maat mijn advies. Ik wil ervoor zorgen dat jij het niet alleen wéét, maar dat jij het ook kán! Daarom krijg je tijdens het traject na iedere sessie opdrachten waarmee je zelf aan de slag gaat. Ik ben een open boek voor jou en deel al mijn kennis en ervaring met jou. In het traject ga ik je mijn strategieën laten zien, maar voorop staat dat we naar manieren zoeken die bij jou passen en die jou verder helpen. Tijdens het traject hanteer ik een leidraad, maar ik wil benadrukken dat het traject op maat is. Je mag dus jouw vragen stellen en als je bepaalde onderwerpen al onder de knie hebt, kijken we waar voor jou de volgende stappen liggen.

Hey_Fotograaf_instagram_coach

De onderwerpen in het traject

1. Wie ben jij en wat is jouw verhaal?

Jouw authentieke krachten, kernwaarden van je bedrijf, thema’s, jouw personal brand. Kortom: wat je gaat communiceren.

Resultaat: Je hebt jouw missie staan en bent bewust van jouw kernwaarden en talenten. Je gaat die authenticiteit inzetten. Veel fotografen kunnen fotoshoots aanbieden als eindproduct, maar jouw eigen authentieke manier gaat jou doen opvallen in de markt.

2. Jouw ideale klant & marktonderzoek

Wie is jouw ideale klant, wat is zijn verhaal en hoe dien jij je ideale klant met jouw missie? Krijg een beeld van de behoefte van jouw ideale klant. Wat zijn zijn dromen, verlangens, problemen en worstelingen?

Resultaat: Je weet wie jouw ideale klant is en wie je wilt gaan dienen met jouw missie. Jouw ideale klant klopt met wie jij bent, dus de match is 100%. Je weet wat de behoefte van jouw klant zijn en kan vanaf daar je aanbod gaan maken.

3. Aanbod

Hoe moet jouw aanbod er uitzien om helemaal aan te sluiten bij jouw ideale klant en zijn behoeften? Wat wordt jouw signature aanbod waaraan mensen jou gaan herkennen?

Resultaat: Je hebt een aanbod dat helemaal bij jou aansluit en authentiek is en wat helemaal bij jouw ideale klant aansluit, dus wat jouw ideale klant echt gaat helpen.

4. Opvallen door consistentie

Waar herkennen mensen jou aan? En hoe ben je consistent zichtbaar?

Resultaat: je positionering is duidelijk en je gaat opvallen in de markt. Centraal hierin staat het creëren van consistentie in hoe je zichtbaar bent zodat je hieraan herkend gaat worden én het creëren van consistentie zodat je ook zichtbaar blijft.

5. Instagram Strategie

Delen met intentie en je ideale klant aanspreken.

Resultaat: alles wat jij gaat delen op Instagram gaat jouw ideale klant aanspreken. Je weet precies waarom je iets deelt en welk resultaat het je gaat opleveren. Je bent geen moment meer onzeker over wat je deelt op Instagram.

6. Content maken & organisch groeien

Hoe maak je content, welke content vorm (reels, video, foto, post, story) kies je? En hoe zorg je ervoor dat het niet stilvalt (planning)?

Resultaat: je weet hoe je ervoor zorgt dat je jouw Instagram account gaat vullen met content die jouw ideale klant aanspreekt. Jouw ideale klant wordt als aangetrokken tot jouw account. Je gaat organisch groeien en krijgt interactie met jouw ideale klant.

Verkopen Via Instagram Hey Fotograaf

Hoe ziet het traject er praktisch uit?

We hebben twee maanden lang mentorsessies van 1 uur (maximaal 90 minuten) waarin we duiken in het onderwerp van die week. We verdelen de zes mentorsessies over twee maanden. De eerste zes tot zeven weken gaan we de zeven bovenstaande onderwerpen langs en in de laatste week plannen we nog een zevende sessie van 60 minuten waarin we evalueren we op het proces en we zetten eventueel nog wat puntjes op de i. Aan de hand van ieder gesprek ga je zelf aan de slag met het uitwerken van wat we hebben besproken en je krijgt van mij opdrachten om mee aan de slag te gaan. Tussendoor kun je mij bereiken via mail of DM om feedback te krijgen of om vragen te stellen (van ma – vr overdag, ik reageer dan binnen een paar uur). In het totaal hebben we dus zeven geplande contactmomenten in twee maanden (6 momenten van 60-90 minuten, en een laatste moment van 60 minuten), en ben je tussendoor vrij om vragen te stellen over de dingen die we hebben besproken.

Het traject is voor jou bedoeld als…

Het traject is niet voor jou bedoeld als…

De investering

Your Authentic Strategy Traject kost 1400,- exclusief btw. Het is ook mogelijk om in twee termijnen van 700,- exclusief btw te betalen.

Dit zeggen mijn klanten over het mentortraject van Hey Fotograaf:

Marloes (fotografie bij Marloes)

Ik zou iedereen het mentortraject met Claudia aanbevelen want het is zo fijn om aan je bedrijf te werken, om te ontdekken waarom je begon, wat de drijfveer is, wat je belangrijk vindt en wat je uniek maakt. Het is ook zo fijn dat iemand meekijkt en je kan helpen als je vastloopt! Claudia geeft tips en weet alles zo goed te verwoorden en te onderbouwen! Je bent een topper en ik ga zeker gebruik maken van je vervolgaanbod!

Hey Fotograaf Recensie Marloes
Hey Fotograaf Recensie Joenne

Joenne Bokhorst (jij & ik fotografie)

Het meest waardevolle resultaat van het traject is dat ik weet waar ik voor sta en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Zowel in het fotograferen en mijn aanbod als de content op instagram. En ik heb PLEZIER in wat ik nu doe, het voelt niet meer als een verplichting.
Ik zou zeggen dat jij een topcoach bent, omdat je verstand van zaken hebt en heel goed met mij mee hebt gedacht. Je luistert heel goed naar de problemen waar ik tegen aan liep, pakte me bij m’n hand en paste het traject aan naar wat ik nodig had. Je bent een open en eerlijk persoon, die waar het nodig is een schop onder m’n kont gaf. Maar altijd met liefde . En altijd met het doel om mij verder te helpen.

Je bent een onwijs goede coach en een leuk, lief persoon. Ik had zo’n goede klik met je dat ik het jammer vind dat het traject afgelopen is. Je hebt me heel veel gegeven en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik weet zeker dat ook Hey fotograaf een daverend succes wordt, eigenlijk als is en hoop in de toekomst nog eens met je te kunnen sparren over mijn bedrijf! Lieve Claudia, heel erg bedankt voor alle waardevolle, gezellige sessies en voor al je lieve en motiverende woorden!

Faye Wolfs

Ik had voor dit traject al diverse trajecten en cursussen gevolgd, maar geen daarvan was 1-op-1. Ik was dus op zoek naar een traject met persoonlijke begeleiding. Nadat ik het kennismakingsgesprek met Claudia had gedaan, wist ik zeker dat ik voor haar wilde kiezen als mijn mentor. En ik kan daar alleen maar goede dingen over zeggen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Doordat dit traject helemaal op maat is gemaakt, paste het perfect bij mij. Vooral de eerste sessies waren echt mind blowing en eye opening voor mij. Ik heb mijn hele business omgegooid en zonder Claudia had ik die stap nooit durven zetten. Ze was mijn cheerleader aan de zijlijn en gaf me super concrete tips. Claudia is super toegankelijk en ze heeft me echt heel veel tips en tricks gegeven om mijn bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Claudia is niet gewoon een random coach, want ze is zelf ook fotograaf. Daardoor kan ze je echt heel concreet helpen. Ik zou dit traject aanraden aan zowel beginners als gevorderden. Zelf was ik geen beginnende fotograaf, maar ik heb nog steeds super veel bijgeleerd. En als je net begint, is het heel fijn om het vanaf de start goed aan te pakken. Kort samengevat: het is je energie, tijd en geld absoluut waard. Dank je wel Claudia!

Hey Fotograaf Recensie Faye Wolfs

Na het traject kun je…

 • Jezelf positioneren in de markt. Je weet precies wie jij bent en waarom je doet wat je doet. En jouw ideale klant wordt hier direct door aangesproken.
 • Eindeloos veel content bedenken die jouw ideale klant gaat aanspreken.
 • Zelf jouw content maken en je weet hoe je ervoor zorgt dat het niet stilvalt op jouw Instagram account.
 • Instagram gaan inzetten als marketingkanaal om jouw ideale klant aan te spreken.
 • Vol zelfverzekerdheid gaan Instagrammen! 🙂 Instagram gaat heel leuk worden als je precies weet wat je doet, waarom je dat doet en wat het je gaat opleveren.
 • Gedag zeggen tegen vergelijken met anderen. Het gaat helemaal niet meer om wat anderen doen, of het succes wat andere lijken te hebben. Het gaat om jouw missie en hoe jij je ideale klant hiermee gaat helpen. Je durft authentiek te zijn en je durft jouw authenticiteit in te zetten om de juiste mensen te helpen. Je ziet met in liefde om je heen mensen die ook hun eigen ding doen en authentiek durven te zijn.
Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_Instagram_coach_voor_fotografen

Wie ben ik?

Ik ben Claudia Verloop en ik geloof dat er voor iedere fotograaf een plekje is in de markt. Ik geloof namelijk dat JIJ authentiek bent, en dat niemand is zoals jij. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij geen moment meer twijfel of onzekerheid voelt over de content die je deelt op Instagram. Een paar leuke feitjes over mij: ik ben 24 jaar, dol op thee en lezen (en die combi) en ik laad op in de natuur. Ik stel graag moeilijke vragen en verlang naar kwetsbaarheid en oprechtheid in mezelf en in anderen. Ik ben allergisch voor onrecht en zou het liefst in één dag iedereen willen laten zien hoe mooi, waardevol en talentvol ze zijn. Dat kan helaas niet, dus ik ben klein begonnen met Hey Fotograaf. Ik wil jou helpen om 100% happy te zijn over wie je bent en wat je doet, bewust te worden van jouw authenticiteit en dit in te gaan zetten om op Instagram jouw ideale klant aan te gaan trekken op een manier die bij jou past.

Denk je: JA! dit is het! Laat het me weten, dan plannen we een intake in om kennis te maken en om te ontdekken of er een wederzijdse klik is tussen ons. Heb je een vraag? Stuur me dan een bericht door het aanvraagformulier in te vullen.

Het mentortraject zit op dit moment vol. Wil je nog steeds mijn hulp, stuur dan hieronder een mailtje en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen!

Wil jij samen aan de slag? Doe hieronder je aanvraag.

Veelgestelde vragen

Het traject is helemaal op maat. Dus als jij bijvoorbeeld al weet hoe je reels moet maken, ga ik je dat niet nog een keer uitleggen. De onderwerpen die hierboven worden genoemd, werken als leidraad. Als het jouw leerproces bevordert, wijken we hier dus naar behoefte vanaf.

Je mag via e-mail of DM contact met me opnemen als je vragen hebt over dingen die we hebben besproken tijdens de sessies en over de opdrachten. Mijn ervaring is dat klanten gemiddeld een paar keer per week een contactmomentje hebben. Soms is het ook gerust een weekje stil. Het hangt er net vanaf waar jij behoefte aan hebt. Ik reageer tussen maandag en vrijdag overdag (tenzij ik niet de mogelijkheid heb om te reageren in verband met andere afspraken.

Vooraf ontvang je een offerte voor het traject die je ondertekent. Daarna ontvang je een factuur. Het is eventueel mogelijk om in twee termijnen te betalen. In dat geval krijg je de tweede factuur halverwege het traject.

Ik werk van maandag tot en met vrijdag overdag. De sessies vinden dus nooit in het weekend of in de avonden plaats.

Liever een enkele sessie?
Bekijk hieronder de Hey Fotograaf Mentorsessie:

In 1,5 uur concrete stappen maken die jou verder helpen richting je doelen.