Gratis webinar

Van cliché Instagram teksten naar een strategie waarmee je wél klanten krijgt. 

De volgende datums: woensdag 1 november om 10:30 + donderdag 2 november om 10:30

"Oh ik heb zo genoten van het fotograferen van deze mooie mensen!"

"Welke vind je mooier? Kleur of zwart-wit?"


-> Is dit ook hoe jouw gemiddelde beschrijving onder een foto klinkt, omdat je gewoon geen inspiratie hebt en geen idee wat je dan wel onder je foto zou moeten zetten?

In dit webinar leer je hoe je je cliché teksten verandert in een marketingstrategie die wél klanten oplevert omdat je je doelgroep aanspreekt en opwarmt voor je aanbod.

Hey_Fotograaf_instagram_coach
hey-fotograaf-academie

Wil jij...

  • Afstappen van de cliché teksten die je bij iedere fotograaf ziet?
  • Gaan opvallen voor jouw doelgroep door een duidelijke visie te communiceren in Instagram content?
  • Een marketingstrategie ontwikkelen waarmee je je doelgroep gaat aanspreken en je aanbod verkoopt?
  • Leren hoe je je doelgroep op een natuurlijke manier opwarmt?
  • Leren hoe je via Instagram verkoopt, zonder dat je telkens aan jezelf twijfelt?

In dit webinar vertel ik je

– Welke drie dingen essentieel zijn om klanten te kunnen krijgen via Instagram

– Hoe je ervoor zorgt dat je de interesse wekt van je doelgroep met je Instagram content

– Waarom je een marketingstrategie nodig hebt als je resultaten in klanten en omzet wilt halen

– Hoe je ervoor zorgt dat je strategie verkoopt, zonder dat je de hele tijd verkooppraatjes houdt

– De gouden tip die ook voor jou resultaten gaat zorgen

Fotografen over Hey Fotograaf

Hey Fotograaf Academie recensie Anneloes Bosscher

Ik communiceerde eigenlijk niks naar klanten. Ik vertelde alleen iets over mijzelf, maar had niet echt een eigen aanbod, want ik deed gewoon alles wat op mijn pad kwam. Hier kwamen dus ook allerlei soorten klanten op af. In het begin vond ik alles leuk want toen was het nog nieuw, maar hoe meer shoots ik deed hoe meer ik ging merken wat ik teweeg wilde brengen met mijn foto’s. En hoe meer het ook ging wringen dat ik dit nu niet bewust deed.

Nu heb ik klanten die specifiek bij mij komen vanwege mijn misse en datgene wat ik bij iemand teweeg wil brengen. Ik krijg feedback terug van klanten dat dit lukt! Eigenlijk staat nu de hele fundering van mijn bedrijf: Een heldere missie en visie, een prijsverhoging van meer dan het dubbele dan wat ik eerst vroeg en een heel nieuw en eigen aanbod.

Ik heb meer zelfvertrouwen, weer energie door het fotograferen en ideale klanten die ook nog eens meer er voor over hebben om bij mij foto’s te laten maken.
 

Ik worstelde met hoe ik teksten moest schrijven voor zowel op Instagram als mijn website en ik wist niet hoe ik mijn doelgroep aanspreek + en hoe ik vanuit mijzelf online zichtbaar kan zijn. Ik had ook geen idee wat ik nou precies wilde vastleggen en waar mijn focus op lag. Ik heb nu m’n website helemaal omgegooid met mijn nieuwe missie en visie en ik heb veel meer interactie op Instagram en weet beter hoe ik mijn teksten voor mijn posts moet schrijven. Daarbij durf ik nu mijn gezicht te laten zien op Instagram.

Ik vond het super fijn om hieraan mee te kunnen doen en mijn eigen groei te zien. Ik vind jouw persoonlijkheid en energie zo fijn en je bent echt een geweldig persoon met zoveel ideeën en creativiteit. Dat werkt heerlijk aanstekelijk. Dank je wel dat je mij gebracht hebt tot waar ik nu sta en ik weet zeker dat dit pas het begin is en dat ik alleen nog maar meer kan gaan groeien.

Hey Fotograaf Academie Recensie Bianca van der Aalst Fotografie
Recensie Hey Fotograaf Romy

Romy Brummelkamp

Ik heb eindelijk inzicht in wat ik wil dat de klant van mij weet. Wat zijn mijn belangrijke punten en hoe communiceer ik die op de juiste manier zodat de klant over mij weet wat ik wil dat de klant weet. Dat ik de klant niet hoef te overtuigen als hij of zij contact met mij opneemt, omdat die klant dan al weet waar ik voor sta en wie ik ben. En als een klant dan contact met mij opneemt dan zit dat stukje in ieder geval goed.

Ik wist niet welke tekst ik plaats bij een foto, wanneer en hoe vaak ik een bericht plaats en hoe ik posts, verhalen en reels afwissel. Nu weet ik goed hoe ik Instagram moet inzetten om mijn doelgroep te bereiken.

Ik heb mezelf leren kennen als ondernemer. Ik heb nu duidelijk voor ogen waar ik voor sta en dat gevoel is fantastisch! Ik ga hierdoor veel zelfverzekerder aan de slag en weet voor wie en welke content ik moet schrijven op Instagram. Ik heb volgeboekte minishoots, meer zelfvertrouwen en vraag ik tarieven waar ik achter sta.

Recensie Marina Smits

Schrijf je gratis in

Wie ben ik en waarom ben ik de juiste persoon om jou hiermee te helpen?

Hey Fotograaf! Mijn naam is Claudia Klokkenburg-Verloop.

Ik help vrouwelijke fotografen van cliché teksten teksten + een marketing strategie waarmee je wél tot je doelgroep spreekt en shoots verkoopt.

Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn lieve man in een jaren ’30 woning in Dordrecht. In maart 2023 verwachten we een tweeling: twee meisjes!

Wat mij anders maakt dan een andere marketing of Instagram coach of tekstschrijver? Ik ben zelf sinds 2017 fotograaf en heb een prachtig bedrijf waar mijn creatieve visie helemaal tot uiting komt. Mijn volgers en klanten weten precies wat ze van me kunnen verwachten en weten me te vinden voor mijn aanbod. Omdat ik zelf fotograaf ben, kan ik jou veel beter helpen. Ik ken iedere term, iedere struggle en we hebben hierin veel overeenkomsten.

Daarnaast ben ik afgestuurd als schrijvende journalist. Ik heb stage gelopen bij Flow Magazine en Visie magazine en tijdens mijn studie heb ik alles geleerd over hoe je teksten schrijft. Tekstschrijven, marketing en fotografie zijn mijn drie grootste talenten als ondernemer.

Schrijf je hieronder gratis in