Yes je staat ingeschreven voor de wachtlijst van de Schrijfopdrachten bundel!

Samen stappen zetten naar rust en zelfvertrouwen als fotograaf én in je zichtbaarheid op Instagram?

Misschien heb je al eens een cursus gevolgd of probeer je de strategieën die anderen toepassen ook te gebruiken. Maar toch loop je vast. Je loopt vast omdat je niet weet hoe je het moet toepassen. Daarom is 1-op-1 coaching zo fijn: actiepunten en tips zijn meteen toepasbaar op jouw situatie.

Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_Instagram_coach_voor_fotografen

Als je hier enthousiast van wordt, zijn er twee opties: een enkele sessie en een traject. Het verschil? Dat zit hem in het aantal stappen dat je kunt zetten. In een sessie kun je een flinke slag slaan. Maar als je echt een groei wil doormaken en daarin begeleiding wilt, is het traject een goede keuze. Het traject is namelijk intensief. Je besteedt er dus meer tijd aan, waardoor je ook meer resultaat zal zien. Het grote voordeel van het traject zijn ook kleine contactmomenten tussendoor. Je kunt je vragen mailen of sturen via DM waardoor je niet vastloopt, maar meteen weer verder kunt.

Ben jij er klaar voor om stappen te zetten die helemaal aansluiten bij jouw wensen?

Wil jij hulp krijgen van iemand die dezelfde stappen heeft gezet als waar jij nu naartoe werkt?
Let’s chat! Ik help je met veel liefde om vanuit zelfvertrouwen en rust zichtbaar te zijn op Instagram op een manier die bij jou past.

1-op-1 aan de slag met Claudia om in 2 maanden grote stappen te zetten.

In 1,5 uur concrete stappen maken die jou verder helpen richting je doelen.