Into Insta Stories Course

Wil jij door Instagram stories connectie maken met je volgers zodat je ideale klanten enthousiast maakt voor jouw bedrijf en diensten?

Maar ervaar je dat…

 • Je geen idee hebt wat je moet posten in stories?
 • Instagram stories maken veel tijd kost zonder dat je resultaat ziet?
 • De drempel enorm hoog is om Instagram stories te maken?
 • Je onzeker wordt als je weinig respons krijgt op stories?
 • Je twijfelt over wat je wel en niet moet delen?
 • Je vooral doet wat je andere fotografen ziet doen?
Claudia Verloop Fotografie - Hey Fotograaf
Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_instagram_coach

Als je deze vragen met ja beantwoordt, is de Into Insta Stories Course iets voor jou!

Wil jij…

 • Door stories jouw ideale klanten enthousiast maken voor jouw bedrijf en diensten?
 • De drempel verlagen voor jouw volgers om klant te worden bij jou?
 • Vol inspiratie zijn om stories te maken?
 • Rust en zelfvertrouwen voelen als je stories maakt?
 • Creatieve stories maken die zorgen voor interactie en connectie met jouw volgers?
Hey_Fotograaf_instagram_coach

Waarom je Instagram stories zou moeten maken?

Instagram lanceerde stories in augustus 2016 en ondertussen zijn ze niet meer weg te denken. Miljoenen gebruikers van Instagram maken iedere dag stories. Instagram biedt in stories de mogelijkheid om een groter en uitgebreider verhaal te delen dan dat mogelijk is in Instagram posts. Stories zijn meer in het moment, want ze verdwijnen na 24 uur en ze zijn gemaakt voor interactie.

Wat is de Into Insta Stories Course?

Het is een online cursus met video modules en bijbehorende opdrachten. Je ontdekt in kleine stapjes op welke manier je stories strategisch in kunt zetten op een manier die bij jou past. In de cursus leer je hoe de klantreis verloopt vanaf het eerste moment van interactie, tot aan hoe je door middel van soft selling je volgers enthousiast maakt voor jouw aanbod. Je krijgt diverse opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan, zodat je de informatie ook meteen kunt toepassen in de praktijk.

"Learn the rules like a pro, break them like an artist"

Stories maken vanuit je creativiteit

Voorop staat in de cursus dat jij stories maakt vanuit rust, zelfvertrouwen en creativiteit. Want iedere fotograaf is anders en je mag dus ontdekken wat er bij jou past, zonder druk te voelen of je creativiteit kwijt te raken. De passie die jij voelt voor fotografie, kan je ook voelen voor het maken van stories.

Ben jij er klaar voor om vanuit zelfverzekerdheid Instagram stories te gaan maken, op een manier die ervoor zorgt dat jouw ideale klanten enthousiast worden over jouw bedrijf en diensten? Schrijf je hier in voor de wachtlijst en ontvang als eerste informatie, updates én de laagste prijs.

Hey_Fotograaf_instagram_coach

Dit is wat anderen van de cursus vinden:

HeyFotograaf_recensie_into_insta_stories_course

Britta LaHaye

Ik had al een tijdje terug een online cursus gevolgd over praatstories maken. Maar er miste toch duidelijk iets, want ik ging helemaal niet over tot actie. Ik wist dat het ‘zo hoorde’ en toch durfde ik het niet. De eerste module van Claudia’s Into Insta Stories Course heeft me daar echt enorm hard bij geholpen. Claudia legt je heel duidelijk uit wat de meerwaarde is van stories en waarom dit doen echt een verschil maakt voor je volgers & potentiële klanten. Tegenwoordig maak ik regelmatig praatstories. Eens je het een paar keer hebt gedaan, raak je meer en meer over het oncomfortabel gevoel en begint het echt leuk te worden. Het stappenplan voor stories vond ik ook heel waardevol, en neem ik er regelmatig bij wanneer ik stories ga maken. De Into Insta Stories Course is echt allesomvattend. Van mindset & het doel van praatstories, tot inhoud & logische opbouw, tot oplossingen voor mogelijke issues & extra tips. Een absolute aanrader voor iedereen die op een authentieke manier wilt durven starten met praatstories maken. 

Karin van Hooijdonk

De Into Insta Stories Course van Hey Fotograaf is echt een aanrader als je nog weinig gebruik maakt van instagram stories. Ook voor de gevorderde gebruiker is het echt een toevoeging. Je leert o.a. dat het belangrijk is om te laten zien wie jij bent als fotograaf en hiermee vertrouwen en connectie te creeeren bij je volgers. Ook al zijn er 1000 fotografen Claudia leert je om op zoek te gaan naar hetgeen waarmee jij je onderscheidt van de rest. 
Je komt ook te weten wie je ideale klant is en hoe je daar zoveel mogelijk energie in kan stoppen i.p.v. volgers die geen verbinding met je hebben. Ik wist voor het starten van de cursus niet goed hoe klanten denken en welke stappen nodig zijn om ze tot een aankoop over te laten gaan. Deze fases en hoe je dit kan beïnvloeden worden goed uitgelegd in de into insta stories course.

Ik vond het daarbij heel fijn om te leren hoe ik meer structuur in mijn stories krijg door herkenningspunten toe te voegen. Hierdoor ik heb gemerkt dat mensen mijn stories met mijn kernwaardes nu makkelijker onderscheiden van andere fotografen. 
Doormiddel van opdrachten en vele voorbeelden wordt het stap voor stap steeds makkelijker om de drempel te verlagen om actief met stories aan de slag te gaan.  Ik vind het momenteel zelfs leuk om stories op te nemen en te posten om daarna de interactie aan te gaan met mijn volgers! Daarom zou ik deze cursus zeker aanraden. 
HeyFotograaf_recensie_femke

Femke de Jong

Ik vond het altijd maar een gedoe om insta stories te maken en wist eigenlijk ook niet zo goed wat ik dan zou moeten posten en wat dit voor toevoeging zou zijn voor mijn bedrijf, maar met de Insta Stories Course van @Heyfotograaf weet ik nu hoe en waarom ik insta stories kan inzetten voor mijn bedrijf en ook hoe ik dit zonder al te veel moeite kan doen. Claudia geeft je hele goede voorbeelden en opdrachten waarmee ik meteen aan de slag kan gaan. Een echte aanrader dus als je insta stories nog niet goed weet te gebruiken, maar dit eigenlijk wel wilt.

Wil jij zelfverzekerd Instagram stories maken om connectie te krijgen met jouw ideale klant? Dit ga ik je leren in deze cursus. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst om als eerste de cursus met korting te kopen.

Into Insta Stories Course

De wachtlijst is helaas gesloten. Je kunt vanaf maandag de cursus bestellen via Hey Fotograaf.

Nu al samenwerken?
Check hier mijn aanbod voor mentorsessies en -trajecten.

1-op-1 aan de slag met Claudia om in 2 maanden grote stappen te zetten.

In 1,5 uur concrete stappen maken die jou verder helpen richting je doelen.