Hey, mijn naam is Claudia

Hey Fotograaf! Mijn naam is Claudia Klokkenburg-Verloop en samen brengen we jou creatieve visie tot uiting in authentieke, niet cliché teksten voor je website, Instagram en emails.

Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn lieve man in een jaren ’30 woning in Dordrecht. In maart 2023 ben ik mama geworden van onze meisjes tweeling: Rosa en Annalisa.

In 2017 startte ik als ondernemer naast mijn studie Journalistiek. Ik fotografeer omdat ik mijn creatieve visie tot uiting wil brengen in mijn werk en ernaar verlang om de schoonheid van het leven vast te leggen en om anderen te inspireren dit ook te doen. Terwijl ik studeerde om journalist te worden, leerde ik tekstschrijven, onder andere tijdens mijn stages bij Flow Magazine en EO Visie. Ondertussen groeide mijn fotografie bedrijf door. 

Ik ben iemand die veel verschillende dingen leuk vindt. Schrijven, content maken, fotograferen, communicatie, inspireren van anderen. Ik heb vanaf mijn studententijd altijd het doel voor ogen gehad om als ondernemer een beroep voor mezelf te creëren waarin ik al die talenten en interesses kon uiten en ontwikkelen. En bovenal wilde ik mijn werk kunnen combineren met het moederschap: niet fulltime werken en zelf mijn uren indelen.

In die jaren was er één ding wat ik het echt heel leuk vond: teksten schrijven, zichtbaar zijn en content maken voor Instagram voor mijn fotografie bedrijf. Marketing vind ik een van de leukste dingen aan het ondernemerschap.  Ik liet mezelf zien, stelde me kwetsbaar op en deelde over mijn passie, dromen en leermomenten. Ik groeide als persoon en bereikte de juiste mensen aan wie ik mijn diensten en producten verkocht. Ik voelde veel passie voor fotografie en vanuit diezelfde passie maakte ik creatieve content voor Instagram. Steeds vaker kreeg ik vragen van andere fotografen hoe ik dit deed. Ik genoot ervan om ze te helpen en besloot mijn methodes te delen met andere fotografen. En daar was Hey Fotograaf! 

Alles wat ik nu deel op Instagram staat direct in lijn met mijn creatieve visie. En ik trek daar de juiste klanten mee aan. Het is een fantastisch gevoel om precies te weten waarom je welke content deelt op Instagram. Ik voel me niet meer onzeker en het klopt bij mij. Ik ben niet meer bezig met successen van anderen en ik ervaar rust. En precies dit is wat ik jou ook zo gun! Dat jij je zelfverzekerd en vol vertrouwen voelt over de content die je deelt zodat je met plezier Instagram gebruikt als marketingkanaal. Mag ik jou helpen?

Werk met mij

Intensieve begeleiding waarin we samen jouw creatieve visie tot uiting brengen in authentieke, niet cliché teksten voor je website, Instagram en emails.

Het online leerprogramma waarin je de de fundering maakt voor het uiten van jouw creatieve visie in authentieke, niet cliché teksten voor jouw website en Instagram.

Leer hoe jij door Instagram Stories connectie maakt met je doelgroep, interactie krijgt en jouw ideale klant enthousiast maakt en opwarmt voor jouw aanbod.

Feitjes over mij:

  • Ik ben afgestudeerd als journalist in 2020. Storytelling is helemaal mijn ding. Ik ben goed in het vertellen van verhalen in tekst en beeld.
  • Mijn geluk kan niet op als ik in de natuur ben en mezelf tot rust laat komen. Ik laad op in de natuur.
  • Ik ben in 2019 getrouwd met mijn man Pieter. Ja, jong dus 🙂 We kennen elkaar van de middelbare school. We verwachten onze 2 dochters (ja een tweeling!) in maart 2023.
  • Ik ben een introvert die een extraverte pet op zet als het nodig is. Ik waardeer kwetsbaarheid en eerlijkheid in mensen en ben allergisch voor onrecht.
  • Ik ben christen en geloof dat ieder mens door God is geschapen met een doel en een bestemming
  • Het is mijn grootste droom om moeder te worden.
  • Ik fotografeer met primelenzen op de Sony a7iii. Een systeemcamera dus!

Wil je meer van mij zien? Volg me dan op mijn persoonlijke Instagram account