Hey_Fotograaf_instagram_coach

Hey, mijn naam is Claudia

Hey Fotograaf! Mijn naam is Claudia Verloop. Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn lieve man in een jaren ’30 woning in Dordrecht. In 2017 startte ik als ondernemer naast mijn studie Journalistiek. Ik fotografeer omdat ik ernaar verlang om de schoonheid van het leven vast te leggen en om anderen te inspireren dit ook te doen.

Terwijl ik studeerde om journalist te worden, ontstonden er allerlei passies. Ik ben iemand die veel verschillende dingen leuk vind. Schrijven, content maken, interviewen, fotograferen, educatie, communicatie, inspireren. In die jaren heb ik altijd het doel voor ogen gehad om als ondernemer een beroep voor mezelf te creëren waarin ik al die talenten en interesses kon uiten en ontwikkelen. Maar in al die jaren was er één ding wat ik het allerleukst vond: zichtbaar zijn en content maken voor Instagram.  

Ik liet mezelf zien, stelde me kwetsbaar op en deelde over mijn passie, dromen en leermomenten. Ik groeide als persoon en bereikte de juiste mensen aan wie ik mijn diensten en producten verkocht. Ik voelde veel passie voor fotografie en vanuit diezelfde passie maakte ik creatieve content voor Instagram. Steeds vaker kreeg ik vragen van andere fotografen hoe ik dit deed. Ik genoot ervan om ze te helpen en besloot mijn tweede passie achterna te gaan: andere fotografen inspireren en helpen om vanuit authenticiteit strategisch zichtbaar te zijn op Instagram. En daar was Hey Fotograaf! 

Alles wat ik nu deel op Instagram staat direct in lijn met mijn passie. En ik trek daar klanten mee aan. Het is een fantastisch gevoel om precies te weten waarom je welke content deel op Instagram. Ik voel me niet meer onzeker en het klopt bij mij. Ik ben niet meer bezig met successen van anderen en ik ervaar rust. En precies dit is wat ik jou ook zo gun! Dat jij je zelfverzekerd en vol vertrouwen voelt over de content die je deelt zodat je met plezier Instagram gebruikt als marketingkanaal. Mag ik jou helpen?

Hey_Fotograaf_instagram_coach

Werk met mij

1-op-1 aan de slag met Claudia om in 2 maanden grote stappen te zetten.

In 1,5 uur concrete stappen maken die jou verder helpen richting je doelen.

Zelfverzekerd Instagram stories maken. Schrijf je in voor de wachtlijst!

Hey_Fotograaf_instagram_coach
Hey_Fotograaf_instagram_coach

Feitjes over mij:

  • Ik ben afgestudeerd als journalist in 2020. Storytelling is helemaal mijn ding. Ik ben goed in het vertellen van verhalen in tekst en beeld.
  • Mijn geluk kan niet op als ik in de natuur ben en mezelf tot rust laat komen. Ik laad op in de natuur.
  • Ik ben in 2019 getrouwd met mijn man Pieter. Ja, jong dus 🙂 We kennen elkaar van de middelbare school.
  • Ik ben een introvert die een extraverte pet op zet als het nodig is. Ik waardeer kwetsbaarheid en eerlijkheid in mensen en ben allergisch voor onrecht.
  • Ik ben christen en geloof dat ieder mens door God is geschapen met een doel en een bestemming
  • Het is mijn grootste droom om moeder te worden.
  • Ik fotografeer met primelenzen op de Sony a7iii. Een systeemcamera dus!

Wil je meer van mij zien? Volg me dan op mijn persoonlijke Instagram account!