Dank je wel voor je aankoop!

Verlaat de pagina niet meteen en lees verder voor een extra cadeautje!

Hey fotograaf! Super leuk dat je hebt geïnvesteerd in de Hey Fotograaf Academie. Ik ben dankbaar voor je aankoop en wil je enorm veel plezier en succes wensen.

Je kunt hier lid worden van de Facebookgroep met de andere deelnemers: https://www.facebook.com/groups/1293849371175352/ 

Een leuk extraatje: onder iedere 30 deelnemers verloot ik een mentorsessie ter waarde van €349,- waarin jij 60 minuten lang met mij kunt sparren over jouw onderneming, Instagram, je aanbod. Noem maar op! Wil je kans maken op deze mentorsessie? Lees dan snel verder:

Deel in jouw story op Instagram dat je de academie gaat volgen hebt of dat je met de academie bezig bent en tag @heyfotograaf.  Stuur me gerust een extra berichtje waarin je aangeeft dat je graag kans wil maken op de mentorsessie. Soms kan ik een story missen. Maak dan een screenshot en dm hem alsnog.

Als jij de winnaar bent van de mentorsessie, krijg je van mij een mailtje in je mailbox! En nogmaals: vergeet me niet te taggen, anders dan zie ik het niet. Wie weet tot snel! Liefs, Claudia

Hey_Fotograaf_instagram_coach